Title Image

Cardiochirurgie

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Bent u op zoek naar apparatuur voor gebruik in de cardiochirurgie? Dan is Romed een uitstekende partner. We zijn een distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer cardiochirurgie en zijn gevestigd in Hoogstraten, in de buurt van Antwerpen. We zijn een van de grootste leveranciers in de Benelux. Een persoonlijke service en flexibiliteit staan altijd voorop bij ons. Ontdek ons aanbod.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze apparatuur

Onze producten voor gebruik in de cardiochirurgie

Bij Romed kunt u verschillende producten verkrijgen voor gebruik in de cardiochirurgie. Zo bieden we onder meer canules en katheters aan van Belgisch topbedrijf Andocor. We hebben ook een ruim aanbod voor ECMO procedures. Onder meer onze Heater-Coolers van het gamma Hirtz en de Medos MDC consoles maken hier deel van uit. Ontdek al onze producten online.

Bel ons voor meer informatie

Naast onze specialisatie in cardiochirurgie zijn we ook gespecialiseerd in plastische chirurgie. Daarvoor bieden we ook verschillende producten aan. Zo hebben we onder meer borstimplantaten van de hoogste kwaliteit. Voor verder vragen over onze producten voor gebruik in de cardiochirurgie of plastische chirurgie, mag u altijd contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar het nummer +32 (0)3 380 15 80, stuur een e-mail naar of vul het online contactformulier in.