Title Image

Hirtz

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Medische apparatuur van Hirtz blijft de investering meer dan waard. Bij Romed uit Hoogstraten, niet ver van Antwerpen, streven we ernaar om hoogwaardige apparatuur aan te bieden. We behoren tot grootste leveranciers binnen de Benelux. Ons aanbod is erg uitgebreid en we weten als geen ander dat het gebruik van medisch hulpmateriaal net zo belangrijk is als de uitvoering van de ingreep zélf. Bent u nog niet helemaal zeker van de toepassingen van Hirtz? Lees dan snel hieronder verder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod

Producten van Hirtz vergroten het comfort van de patiënt

Qua ingesteldheid past Hirtz perfect bij de visie van ons bedrijf. Hoe beter de kwaliteit van het medisch meubilair en apparatuur, hoe beter de levenskwaliteit van de patiënt. Misschien heeft u eerder interesse in andere producten, zoals CryoStore-bags, chirurgische lampen of PermaLife-cellbags? Ook dan zit u goed bij distributiebedrijf Romed.

Doe een beroep op onze kennis van het vak

Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers voor meer informatie over Hirtz. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen. Stuur een e-mail naar , bel even naar het nummer +32 (0)3 380 15 80 of laat uw gegevens achter via het gebruiksvriendelijke contactformulier. We staan altijd voor u klaar.