Title Image

PermaLife-cellbags

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

PermaLife-cellbags bieden de ideale oplossing om cellen en weefsels te beschermen, te bewaren en in te vriezen voor later gebruik. Alle PermaLife-cellbags bevatten een steriele en naaldvrije adapter voor optimaal gebruik. Via het zelfsluitende ventiel worden cellen eenvoudig verder gekweekt. Wilt u graag meer weten over de cellbags van Romed uit Hoogstraten, ons distributiebedrijf in de buurt van Antwerpen? Lees verder en ontdek meer over de eigenschappen van dit handig medisch hulpmiddel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze Origen producten

De belangrijkste eigenschappen van PermaLife-cellbags

Bij Romed, ons medisch distributiebedrijf, bieden we enkel en alleen kwaliteit aan. Al ons medisch meubilair en materiaal is uiterst betrouwbaar om mee te werken. Net daarom zijn de eigenschappen van PermaLife-cellbags de moeite waard om eens onder de loep te nemen. De cellbags van PermaLife zijn transparant om de cellen onder een microscoop te onderzoeken. Het risico op kruisbesmetting tussen de verschillende cellen wordt zo de kop ingedrukt. De folie van PermaLife- cellbags is biocompatibel en geeft geen bestanddelen af aan de samenstelling in de kweekzak.

Contacteer ons bij verdere vragen

Heeft u nog vragen over PermaLife-cellbags? Of wilt u graag investeren in CryoStore-bags, operatieve kleding of producten van Andocor? Ook dan zit u goed bij ons. Wij vertellen u graag meer over onze producten voor cardiochirurgie en andere operatieve ingrepen. Contacteer ons gerust via het online contactformulier, stuur een e-mail naar of bel ons gerust even op via het nummer +32 (0)3 380 15 80.