Title Image

Instrumententafel kopen

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Wilt u een instrumententafel kopen? Dan zijn Mayo-tafels een uitstekende keuze. Ze zijn te verkrijgen bij Romed. Ons distributiebedrijf is gevestigd in Hoogstraten, dicht bij Antewerpen. We zijn gespecialiseerd in cardiochirurgie, plastische chirurgie en algemene chirurgie en bieden daarvoor alle nodig apparatuur aan die u mogelijk nodig heeft. Als distributiebedrijf stellen we kwaliteit voorop. We leveren Mayo-tafels van de hoogste kwaliteit door enkel samen te werken met leveranciers die we goed kennen en steeds excellent presteren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze instrumententafels

Mayo-tafels zijn een goede keuze als u een instrumententafel wilt kopen

Bij ons distributiebedrijf kunt u ongetwijfeld een geschikte instrumententafel kopen. Een persoonlijke aanpak staat voorop bij ons, dus we helpen u graag bij uw aankoop van Mayo-tafels. Ook voor ander medisch meubilair zit u trouwens goed bij ons. In de cardiochirurgie en plastische chirurgie zijn bepaalde producten essentieel. Denk bijvoorbeeld aan operatielampen. Ook voor consoles, zoals de Deltastream® MDC Ecmo console, zit u goed bij ons. Specifiek voor de plastische chirurgie staan we onder meer bekend voor onze borstimplantaten.

Krijg hulp bij de aankoop van Mayo-tafels

Als u graag nog wat meer informatie had gekregen over onze Mayo-tafels of wat persoonlijk advies over het kopen van een instrumententafel, staan we altijd voor u klaar. Voor verdere vragen kunt u ons bereiken door te bellen naar het nummer +32 (0)3 380 15 80, een e-mail te sturen naar of door het online contactformulier in te vullen. We helpen u graag bij het kopen van de instrumententafel waarmee u het beste voor uw patiënten kunt garanderen.