Title Image

Kleding voor na operatie

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Bent u op zoek naar kleding voor na een operatie? De professionals van Romed uit Hoogstraten, niet ver van Antwerpen, staan voor u klaar met de juiste producten. Kleding voor na een operatie vermindert bloeduitstortingen en ondersteunt de spieren en gewrichten van het lichaam. Hieronder ontdekt u alvast nog meer voordelen over dit type van kleding.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze compressiekledij

Sneller actief dankzij kleding voor na een operatie

Kleding voor na een operatie van Romed, ons distributiebedrijf uit Hoogstraten, zorgt ervoor dat patiënten hun dagelijkse bezigheden sneller opnieuw kunnen hervatten. De doorbloeding van het lichaamsdeel is beter, de spieren verzuren minder snel en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Zoek niet langer en vertrouw op onze professionele kennis van kleding voor na een ingreep! Misschien bent u eerder op zoek naar operatieve drukkleding, silicone tape of een bh voor na een borstvergroting? Ook dan helpen wij u graag verder.

Vraag gerust naar meer informatie over compressiekleding

Neem contact op met onze werknemers voor meer informatie over kleding voor na een ingreep. Ook voor medisch meubilair, canules en borstimplantaten zit u goed bij ons. Bel gerust naar het nummer +32 (0)3 380 15 80 of stuur een e-mail naar . Wij vertellen u graag meer over onze producten.