Title Image

Bh voor na borstvergroting

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Een bh voor na een borstvergroting is uitermate belangrijk voor de compressie van uw lichaam. Bij Romed uit Hoogstraten, ons bedrijf niet ver van Antwerpen, weten dat we dat de nazorg minstens zo belangrijk is als de ingreep zelf. Hoe beter de bh voor na een borstvergroting is afgesteld op uw lichaam, hoe beter de positionering van het implantaat. Lees hieronder verder en ontdek meer over onze compressiekleding, bh’s en dergelijke.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze compressiekledij

Waarom is een bh voor na een borstvergroting zo belangrijk?

Het is belangrijk om de bh vier tot acht weken te dragen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een bh voor na een borstvergroting zorgt ervoor dat de implantaten in de perfecte positie worden gezet. Toch is dit niet het enige voordeel van dit type compressiekleding. De bh:

  • Vormt de contouren van het lichaam;
  • Verkleint de kans op zwellingen, infecties en blauwe plekken;
  • Bevordert de bloedcirculatie;
  • Vermindert pijnklachten.

U leest het zelf, een bh voor na een borstvergroting komt uw gezondheid ten goede. Reken op de expertise van Romed voor de beste producten. Ook voor borstimplantaten, bloedverwarmers en cardiochirurgisch materiaal zit u goed bij ons.

Informeer naar onze bh’s

Wilt u zelf investeren in een bh voor na een borstvergroting? Of wilt u de mogelijkheden bespreken van een chirurgische vergroting, transportstoelen of kleding voor na een operatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De medewerkers van ons distributiebedrijf staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het telefoonnummer +32 (0)3 380 15 80 of het e-mailadres .