Title Image

Marena

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Drukkleding van Marena zorgt voor een snellere genezing, optimaliseert de circulatie en ondersteunt de spieren en de gewrichten van de patiënt. Wij weten als geen ander dat correcte nazorg minstens zo belangrijk is als de operatieve ingreep. Bij Romed uit Hoogstraten, niet ver van Antwerpen, kunt u terecht voor betrouwbare producten van het merk Marena. Ontdek de voordelen alvast zelf!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze drukkledij

Wat zijn de sterkste punten van Marena?

Marena past de allerlaatste technieken toe om kleding voor na een operatie te ontwikkelen. De medewerkers van Romed, uw leverancier van medisch meubilair en hulpmateriaal, zetten graag even de belangrijkste voordelen van het merk op een rijtje:

  • Gepatenteerd stretchmateriaal voor de beste compressie;
  • Zachte stof om het herstel te bevorderen;
  • Een kleiner risico op infecties.

Niet enkel producten van Marena maken deel uit van ons aanbod. Ook voor kwalitatieve littekentape, silicone tape en borstimplantaten kunt u bij ons terecht.

Vraag naar meer info over ons assortiment

Twijfel niet langer en investeer in producten van het topmerk Marena. Heeft u nog specifieke vragen over kleding voor na een operatie voor ons? Bel ons gerust op via het nummer +32 (0)3 380 15 80, stuur een e-mail naar of contacteer ons via het online invulformulier. Wij staan voor u klaar met medisch advies op maat.