Title Image

Medos

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Wist U dat de custom tubing packs van Medos volledig op maat worden gemaakt bij Xenios? Bij Romed uit Hoogstraten, ons distributiebedrijf niet ver van Antwerpen, gaan we tot het uiterste om dit samen met de klant helemaal naar wens samen te stellen. Vertrouw op onze passie voor het vak en haal het juiste medisch materiaal in huis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze Medos tubes

Koop uw producten van Medos bij ons distributiebedrijf

Wij hebben meer dan 500 verschillende onderdelen en coatings beschikbaar om een tubingset van Medos volledig naar wens samen te stellen. Hoe de professionele doeleinden van uw bedrijf er ook uitzien, onze onderneming heeft de ideale combinatie ter beschikking. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor een coating van rheoparine voor een nog betere circulatie. Misschien heeft u ook interesse in heater-coolers? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons voor meer info over onze prijzen

Wij vertellen u graag meer over het kostenplaatje van materiaal van Medos. Bij Romed hanteren we altijd de meest klantvriendelijke prijzen. Al ons medisch meubilair en chirurgische hulpmiddelen zijn bovendien van de allerbeste kwaliteit. Heeft u nog vragen over het merk Medos? Contacteer ons via het online contactformulier, stuur een e-mail naar of bel ons via het nummer +32 (0)3 380 15 80.