Title Image

Andocor

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Andocor, een professioneel Belgisch bedrijf, mag natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod aan hoogwaardig medisch materiaal. Andocor produceert hoogwaardige cannules en catheters voor de hartchirurgie. Denk aan arteriële cannules, veneuze cannules, vents, gas diffusers en nog veel meer. Wilt u graag meer weten over het aanbod van Andocor? De medewerkers van Romed uit Hoogstraten, niet ver van Antwerpen, vertellen u er graag meer over.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze catheters en cannules

Ontdek de medische hulpmiddelen van Andocor

Andocor blijft een sterke speler op het vlak van cardiochirurgie, algemene chirurgie en dergelijke. Het spreekt dus voor zich dat Romed, ons distributiebedrijf van medisch materiaal, enkel de beste producten van het merk in het aanbod heeft. Canules en catheters van Andocor staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Misschien wilt u eerder investeren in ander medisch meubilair? Of bent u op zoek naar producten van OriGen of Hirtz? Ook dan zit u goed bij ons.

Bel ons voor persoonlijk advies

Heeft u nog enkele vragen over de producten van Andocor of bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wij staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen. Ons contacteren is de boodschap! Bel naar het nummer +32 (0)3 380 15 80, stuur een e-mail naar of laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier.