Title Image

TEG

  • ✓ Gespecialiseerd chirurgisch materiaal
  • ✓ Hoogwaardige drukkleding
  • ✓ Duurzame materialen

Aan de hand van een resonantiemethode kan een systeem van TEG de elasticiteit van bloedstolsels nauwkeurig bepalen. De vaststelling van hemostase gebeurt snel, accuraat en uitgebreid. Zo kan uw gespecialiseerde team klinische en financieel verantwoorde beslissingen nemen op het vlak van monitoring en behandeling. Wilt u graag meer informatie over systemen van TEG? De medewerkers van Romed uit Hoogstraten, niet ver van Antwerpen, vertellen u er graag meer over.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze TEG producten

Zo werkt apparatuur van TEG

De werking van een TEG-apparatuur vraagt geen ingewikkelde aanpak. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende. Een kleine hoeveelheid bloed moet worden overgebracht naar de geladen cartridge van het apparaat. Dit kan bijvoorbeeld via een buisje met heparine of natriumcitraat. De cartridge van TEG meet onderstaande aspecten:

  • Hoe snel, stabiel en sterk is de stolling van het bloed?
  • Hoe sterk is de bloedplaatjesklonter?
  • Hoeveel bedraagt de remming tegenover de uitgangswaarde?
  • Hoe sterk is de stolling van de bloedplaatjes?
  • Hoe gedragen de bloedplaatjes zich tegenover de uitgangswaarde?

Dergelijke apparatuur vraagt natuurlijk om professioneel advies. Net daarom zit u altijd goed bij Romed uit Hoogstraten, ons distributiebedrijf in de buurt van Antwerpen. Toch is dat niet de enige medische apparatuur en meubilair waarmee we uitblinken. Ook voor producten van Marena, gelkussens, operatietafels en loepbrillen zit u goed bij ons.

Vraag naar meer info over onze hulpmiddelen

Of u nu werkzaam bent binnen de cardiochirurgie of een andere medische tak, investeren in apparatuur van TEG is altijd een goed idee. Stel ons al uw vragen, wij bezorgen u persoonlijk advies. Bel ons gerust op via het nummer +32 (0)3 380 15 80, stuur een e-mail naar of laat uw gegevens achter via het online contactformulier.